Cinesa dan strategi perintisnya untuk mengekalkan pawagam tradisional: Bilik dikhaskan untuk menonton filem kumpulan secara eksklusif

Meraikan hari lahir anda atau berkumpul dengan keluarga dan rakan anda di panggung wayang yang ditutup hanya untuk anda kini boleh dilakukan terima kasih kepada Cinesa. Dan syarikat terkemuka dalam pameran sinematografi di Sepanyol telah memutuskan untuk mengambil satu lagi langkah dalam komitmennya kepada sektor acara, yang sehingga kini terhad kepada bidang perniagaan, menawarkan pelanggannya kemungkinan menyewa biliknya untuk menganjurkan pertemuan peribadi mereka .

Perkhidmatan ini, tersedia dari Isnin hingga Khamis kecuali hari cuti dan malam hari cuti, termasuk kedua-dua bilik biasa dan bilik LUXE, yang menawarkan penonton pelbagai kemungkinan apabila mereka merancang acara mereka dan menikmati tayangan perdana serta filem katalog lain dengan cara tertentu. eksklusif. Kedua-dua penyewaan yang pertama, pada jumlah harga 250EUR, dan yang kedua, yang kadarnya ialah 275EUR, termasuk tempahan bilik, tayangan filem, pintu masuk dan menu untuk setiap peserta sehingga 20 orang .

Syarikat itu juga menawarkan kemungkinan untuk memperluaskan bilangan peserta ke sesi ini. Oleh itu, dalam kes bilik biasa, harga bagi setiap orang tambahan ialah 12.50EUR, manakala bagi bilik LUXE ialah 13.75EUR.

“Las ialah ruang yang sesuai untuk pelanggan kami mengadakan mesyuarat peribadi mereka. Kami mempunyai semua jenis bilik, dengan kapasiti lebih atau kurang, dan kami komited kepada konsep LUXE, yang mana pelanggan kami boleh menikmati tempat duduk bersandar dan menggunakan produk premium del Oscar’s Bar. Ringkasnya, kami menawarkan pelanggan kami banyak pilihan berbeza yang direka khas supaya mereka boleh menyesuaikan diri dengan sebarang keperluan dan keutamaan “, jelas Ramon Biarnés, Pengarah Urusan Cinesa – Eropah Selatan (Sepanyol, Itali, Portugal & Jerman).

Pengalaman yang diperibadikan

Dengan tujuan menawarkan pelanggannya pengalaman eksklusif yang bertindak balas 100% kepada keperluan mesyuarat yang akan dianjurkan, Cinesa menawarkan kemungkinan acara bertema. Oleh itu, ia membolehkan pelanggannya meletakkan imej atau video sebelum filem, menawarkan hadiah kepada penerima atau semua hadirin dan juga menghidangkan kek hari jadi.

Mengenai menu, bagi pihak mereka, pelanggan akan mempunyai dua pilihan yang tersedia: menu dewasa, yang terdiri daripada popcorn bersaiz sederhana dan air atau soda, dan menu kanak-kanak, dengan popcorn mini, jus atau air dan coklat. Walau bagaimanapun, dan selaras dengan matlamat untuk memperibadikan pengalaman sepenuhnya, Cinesa juga menawarkan kemungkinan untuk menyesuaikan menu dengan pilihan lain, seperti, sebagai contoh, menggantikan beberapa bahan untuk pizza atau hotdog.

Untuk menikmati perkhidmatan ini, tempahan mesti dibuat sekurang-kurangnya sepuluh hari lebih awal. Begitu juga, Cinesa berhak untuk tidak mendayakan lebih daripada satu teater bagi setiap teater dan hari untuk jenis acara ini, serta membatalkan produk ini pada masa kemasukan yang tinggi ke pawagam.

Explode Explode, acara yang sesuai untuk menikmati Pek Terpelihara

Anda duduk di kerusi berlengan, lampu padam dan melodi pertama lagu penting mula dimainkan di mana-mana parti dengan rakan-rakan. Explode my heart, salah satu lagu terbaik Rafaella Carrá, ialah tema yang mengilhami tajuk ciri sulung Nacho Álvarez Uruguay, yang ditayangkan di pawagam pada Jumaat lepas, 2 Oktober.

Dibintangi Ingrid García-Jonsson, Verónica Echegui, Natalia Millán dan Fernando Tejero, muzikal berdasarkan lagu-lagu penyanyi Itali yang dicari ini merupakan peluang yang sesuai untuk menikmati Pek Terpelihara bersama rakan-rakan. Sebuah filem yang menyeronokkan dan spontan yang membentuk lagu untuk kebebasan dan pemerkasaan dan yang menjadi alasan terbaik untuk meninggalkan rumah dan menganjurkan parti peribadi yang istimewa dan eksklusif dengan mereka yang paling rapat dengan anda di teater Cinesa yang paling sesuai dengan keperluan kumpulan.

Mengenai Cinema

Ia merupakan syarikat terkemuka dalam pameran sinematografi di Sepanyol, terima kasih kepada 22 juta penonton yang melawat salah satu daripada hampir 500 biliknya setiap tahun, tersebar di 40 pawagam yang ada di lokasi terbaik di bandar utama Sepanyol. 13 pawagam di Madrid dan 9 di Barcelona menonjol.

Cinesa, dengan lebih daripada 60 tahun dalam pasaran Sepanyol, komited terhadap teknologi dan keselesaan apabila menawarkan pelanggannya pengalaman sinematografi terbaik. Di bawah payung konsep inovatif Cinesa Luxe, syarikat itu mempertaruhkan, antara lain, pada pemasangan tempat duduk mewah, skrin IMAX yang mengasyikkan, Dolby Cinema, iSens dan Screen X (dengan kualiti visual dan bunyi yang terbaik serta kecemerlangan dalam perkhidmatan pelanggan) dan pengalaman unik di Sepanyol seperti DBOX memindahkan tempat duduk.

Cinesa komited untuk sentiasa meletakkan pelanggan di tengah-tengah, memprogramkan filem dengan kutipan tertinggi, tetapi juga mencari produk alternatif yang menyesuaikan dengan citarasa pelanggannya dengan cara yang diperibadikan. Itulah sebabnya Cinesa memasukkan dalam kandungan pengaturcaraannya seperti konsert, program televisyen akhir, opera, drama dan juga pertandingan permainan, sentiasa untuk memberikan pengalaman hiburan terbaik, untuk semua citarasa.

Cinesa adalah sebahagian daripada Odeon & UCI Cinemas Group, yang merupakan pempamer sinematografi pertama di pasaran dengan lebih 115 juta penonton setahun dan 360 pawagam di 14 negara Eropah. Pada tahun 2016, Kumpulan telah diambil alih oleh AMC Theaters yang menimbulkan syarikat pameran filem terbesar di dunia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *