PubliFestival meraikan Edisi XVnya dengan kejayaan besar dengan Gala eksklusif di mana agensi terbaik telah dianugerahkan

Selasa lalu, 29 Jun, Teater Lara yang hebat di Madrid menjadi ibu pejabat perayaan emosi. Malam yang sangat istimewa untuk meraikan PubliFestival Edisi XV 2021 yang sangat berjaya dan dialu-alukan dalam masa sukar ini. Dalam Gala eksklusif ini, majlis anugerah untuk Agensi Pengiklanan terbaik telah berlangsung.

Gala yang disampaikan dengan mahir oleh pelakon dan pengacara bersama televisyen dalam program First Dates, Lidia Torrent dan dalam bahagian Anugerah Latin, oleh penyanyi dan pelakon hebat Lucrecia Pérez.

Edisi ini, sebagai tambahan kepada ulang tahunnya yang ke-15, sangat istimewa, sejak bahagian Anugerah Latino diadakan untuk menyokong daripada Publifestival budaya yang telah terjejas oleh situasi pandemik semasa.

Agensi Tactics Europe, adalah pemenang hebat edisi itu, mendapat 315 mata dan menjadi Anugerah Platinum dan Agensi Terbaik 2021.

Tempat kedua telah diperoleh oleh Agensi Maruja Limón, dengan 220 mata dan Anugerah Agensi Emas. Dan tempat ketiga dengan 180 mata menjadi milik Sr Potato – B Ideas Agency.

Sebaliknya, agensi hebat yang dianugerahkan tahun ini adalah seperti berikut:

Arnold Madrid, Escola D Art I Superior De Disseny De Valencia (Easd ValèNcia), Isobar, Netthink Iberia, Mk Media, Bealion, My Dear Watson, Labrit Multimedia. Grow, Agensi Seludup, Venva Comunicaciones, Perunding Komunikasi Disset, Agensi Pengiklanan Amor De Madre, The Test, Zenithbr Y La Mujer Del Presidente, Adaki, Rctss / Shernan, 101 / The Mediapro Studio, Keeper Experience, FundaciÓN Sapios, Agencia Trompo Politfcnico Grancolombiano , Lauder Creativa, 2Btube, Spfcola, La Machi, ComunicaciÓN Para Buenas Causas, Gadisa Retail & Bapconde, BurutÜ, Adn, Startcom / 014 / Llyc, Seis60 ComunicaciÓN Y MomentumicaciÓN.

Sebaliknya, kami bertemu dengan penerima anugerah hebat dan Ahli Kehormat Gala Acción Social, yang menerima anugerah berikut:

Anugerah Penghormatan kepada Mar Flores atas kerjanya sebagai Duta Bersama Wanita untuk PBB.
Anugerah Kehormatan untuk Terapi Bermain untuk Kerjaya dalam Pengiklanan dengan Sebab 2021.
Anugerah Penghormatan kepada Perusahaan Sosial untuk Kuintet Inisiatifnya menentang Buli kepada Liga ACB.
Kami juga mempunyai kehadiran dan persembahan Anugerah Honors of Latin 2021 kami seperti: Ariel De Cuba, Sylvia Pantoja, La Bien Querida, Richy Castellanos, Eric Jiménez antara lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *